Organizacija venčanja

Amphora

Restoran Amphora lider je u organizaciji proslava – modernih svadbi, rođendana, krštenja, svečanih ručkova, korporativnih proslava, mesto na kome ćete ostaviti pozitivan utisak i napraviti dobru atmosferu.

Na raspolaganju Vam je naš event manager i šef kuhinje uz čiju pomoć imate mogućnost da kreirate savršen menu po vašim ukusima i potrebama.
Spremni smo da – Vas, Vašu porodicu, prijatelje i poslovne saradnike ugostimo na najbolji mogući način, bilo da ste se odlučili za intimnu proslavu u krugu porodice, ili želite da pozovete 200 prijatelja, restoran “Amphora” Vam omogućuje i kompletnu organizaciju dana za pamćenje.
Nudimo Vam raznovrsnu internacionalnu trpezu i kartu pića, dekoraciju po vašoj želji, fotografa, muziku, limuzinu. Savršeno funkcionalan prostor restorana
Amphora, pogodan je za sve vrste korporativnh i privatnih događaja. Sa svoje dve terase, kao i centralnim delom restorana u mogućnosti smo da svaku vašu zamisao realizujemo, jer je prostor restorana podložan promenama i omogućuje Vam potrebnu intimu.
Korporativne proslave, rođendani, svadbe, krštenja, godišnjice učinićete posebnim izborom restorana Amphora koji Vam omogućuje potpunu udobnost i odgovara na sve Vaše zahteve.
Hedonistički stil i savršeni komfor dobitna su kombinacija za pozitivan ishod svakog poslovnog ručka kao i za nezaboravan provod na Vašoj specijalnoj proslavi. Dobro došli u Amphoru!

AMPHORA VAM POKLANJA

Ponedeljak– Nedelja
Cvetni aranžman/dekoracija za svaki sto
Cvetna dekoracija za mladenački sto
Numerizacija za stolove u stilu dekoracije
Kutija za novac na korišćenje
Pozivnice za svadbu
Izbor salveta prema Vašem ukusu
Šampanjac za mladence uz tortu
Mladenačka torta na poklon
Trubači (po zahtevu)
Hostesa na ulazu koja dočekuje goste