Izaberite stranicu

Najromantičniji najlepši dan

Amphora ima višegodišnje iskustva u organizaciji Vašeg specijalnog dana. Savršen ambijent je garant za Vaše romantično venčanje. Zbog autentičnog ambijenta našeg restorana Vaše venčanje odisaće sofisticiranošću. Specijalizovani smo za organizaciju prefinjenih, tradicionalnih i modernih venčanja. Funkcionalan prostor Amphore, sa svojom terasom i centralnim delom restorana u mogućnosti smo da svaku vašu zamisao realizujemo, jer je prostor restorana podložan promenama i pruža potrebnu intimu. Centralni deo restorana Amphora predviđen je za venčanja do 200 osoba. Za isti broj je predviđena i terasa.

Naši paketi su kao vaša ljubav

Smaragd

Dragulj Venere, boginje ljubavi

 

Safir

Dragi kamen boje Raja

 

Rubin

Simbol ljubavi, zdravlja i lepote

 

Dijamant

Za večnu ljubav

 

Odaberite Vaš dragulj

Pogledajte naše sjajne pakete koji će Vaš poseban dan učiniti savršenim i nezaboravnim!

Kul restoran, bila sam tu sa mužem na jednom predivnom venčanju. Mislim da je Amphora najbolji restoran za svadbe u Beogradu.

Milica

Izgovorite „DA“ na reci

Posebnu draž su venčanja na otvorenom. Amphora Vam nudi natkrivenu terasu na dva nivoa. Naša terasa ne samo da je potpuno otvorena (te nikako ne spada u rizične), već je na i Dunavu, čiji povetarac je najbolja prirodna klimatizacija. I to nije sve.

Naša terasa poznata je i kao najlepši beogradski pogled na predivni Dunav i nestvarno Veliko ratno ostrvo. U saradnji sa Opštinom Zemun obezbedili smo mogućnost građanskog venčanja u resoranu. Vaše je samo da zakažete venčanje u Opštini Zemun i podelite taj divan trenutak sa svojim gostima.

Pogledajte neka venčanja

Svadba iz snova

Posvećeni smo ispunjavanju vaših želja. Nudimo Vam raznovrsnu internacionalnu trpezu i kartu pića, dekoraciju po vašoj želji, fotografa, muziku, limuzinu. Sarađujemo sa timom posvećenih profesionalaca koji vaše potrebe i zahteve postavljaju kao prioritet.

Naše osoblje je pažljivo odabrano upravo zbog besprekornog kvaliteta svog posla. Planiramo i koordiniramo svaki trenutak vašeg posebnog dana, sve do poslednjeg zalogaja vaše svadbene torte.

Pogledajte predloge menija

Kao što običaji nalažu, za venčanje se daju darovi. Zato Vam je Amphora pripremila pregršt poklona.

Amphora pokloni

Saznajte šta su to Amphora pokloni. Pozovite nas za sve dodatne informacije i slobodne termine.

☎️ 063 370 966

Imate pitanje? Slobodno zatražite sve dodatne informacije.

Ukoliko želite da Vas pozovemo štiklirajte polje

11 + 12 =

I to nije sve!

 

Parking

Obezbeđen parking prostor za Vaše goste. Za dolazak gostiju organizovanim prevozom, omogućen je prilaz do samog restorana.

 

Više od reči

Školovani, afirmisani, iskusni, dokazani fotografi garancija su vrhunskih fotografija. Poznati su i po pozitivnoj energiji tokom svakog photo shooting-a.

 

Duh iz boce

Naš strpljivi tim dekoratera dace sve od sebe da jedan od Vaših najbitnijih dana u životu protekne baš onako kako ste Vi želeli!

 

Ti si princeza

Vaše je samo da na dan Vašeg venčanja budete nasmejani i raspoloženi. Manikir, pedikir, savršena frizura i najbolji make up samo za Vas! Da Vama taj dan apsolutno ništa ne zafali!

 

Venčanice

Tim Amphore obezbedio neverovatne popuste kod naših saradnika: internacionalno priznatih dizajnera venčanica i nakita, kao i najboljih salona venčanica u Srbiji!

 

Specijalni efekti

Obezbedili smo najsavremeniju tehnologiju koja će Vam pomoći da osmislite i realizujete sve ideje vezane za ambijent sale. Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija.

 

KONTAKT PODACI ZA VENČANJA

+381 63 370 966
info@restoranamphora.co.rs
restoranamphora.co.rs
Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd