Izaberite stranicu

Koji dragulj je Vaša ljubav?

Da bi smo vam olakšali izbor pripremili smo nekoliko jedinstvenih paketa. Paketi se razlikuju u odnosu na izabrani meni, specifičnim zahtevima, vrednosti poklon vaučera i naravno ceni.

Smaragd

Hermes, glasnik grčkih bogova ih je posedovao po legendi i oni su bili kamenje istine. Stari Rimljani su smaragde povezivali sa Venerom, boginjom ljubavi. Drevni Asteci su ga zvali kamenom Zemlje i povezivali su ga sa prirodom i plodnošću.

Safir

Lepota safira datira još od davnina. Verovalo se da su čuvari nevinosti, donose mir, radost i mudrost. U staroj Persiji ljudi su verovali da Zemlja počiva na velikom safiru od čije plavetnosti je i nebo plavo. Raj su doživljavali bojom safira. Egipćani i Rimljani su ga smatrali kamenom istine i pravde.

Rubin

Faraoni su verovali da rubin ima svojstva talismana koji je garancija ljubavi, radosti i večnog zdravlja. Rubin je simbol ljubavi, zdravlja, dostojanstva, moći i lepote. Čak je i čuvena Doroti iz kultnog filma „Čarobnjak iz Oza“ posedovala cipelice boje magičnih rubina, koje su joj pružale potrebnu zaštitu.

Dijamant

Najcenjeniji i najskupoceniji od svih dragulja, simbol je sreće, blagostanja, slave, uspeha, večne ljubavi i samopuzdanja. Široko prihvaćeno značenje je da donosi „beskrajnu ljubav“. Veruje se da jača ljubav, zato se najčešće koristi za vereničko prstenje.

Pogledajte izbor slika svadbi održanim kod nas

Naši paketi zadovoljiće Vaše želje, ispoštovati tradiciju, prilagoditi se Vašim navikama, izabranom stilu i planiranom budžetu. I to bez obzira da li je u pitanju intimnije, manje venčanje ili luksuzna svadba sa mnogo gostiju. Naši paketi su prilagodljivi i pružamo Vam sve informacije i cene koje se odnose na proceduru venčanja prema paketu koji Vi izaberete. U zavisnosti od Vaših želja i gostiju možete se odlučiti za set meni ili švedski sto. Jedinstvenost Amphore su riblji i vegetarijanski meni.

Upoznajte se sa predlozima menija

Napravite svoj paket!

Dobro znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima! Zato bi posebno istakli jedinstvenu mogućnost “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Amphori po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali. Na raspolaganju Vam je naš event manager i šef kuhinje uz čiju pomoć imate mogućnost da kreirate savršen menu po vašim ukusima i potrebama.

Zatražite sve dodatne informacije u vezi naših paketa ili pošaljite zahtev za uslugu “Napravi svoj paket”

9 + 3 =

Vrati se na početnu stranicu venčanja

KONTAKT PODACI ZA VENČANJA

+381 63 370 966
info@restoranamphora.co.rs
restoranamphora.co.rs
Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd