063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd
22.06.2024.

Idealno mesto za Vašu korporativnu proslavu - Amphora Event Centar

Idealno mesto za Vašu korporativnu proslavu - Amphora Event Centar

Planirate li korporativnu proslavu koja će oduševiti Vaše goste? Restorani za proslave Amphora Event Centar nudi rešenje koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Smešteni su u blizini centra grada, Amphora Vam nudi više elegantnih sala koje mogu da prilagode različite veličine i vrste događaja, bilo da se radi o manjim, intimnim okupljanjima ili velikim svečanostima.

Odabir sala za svaku priliku

Amphora event centar se ponosi svojim raznovrsnim ponudama sala koje mogu da prilagode svakom tipu korporativne proslave. Bez obzira na to da li Vam je potreban prostor za konferenciju, seminar, gala večeru ili timski izlet, naše sale se prilagođavaju Vašim specifičnim zahtevima. Na raspolaganju su Vam četiri elegantno uređene sale: restoran Amphora, Amphora Bar, Amphora Gold i Amphora S, svaka sa svojim jedinstvenim šarmom i karakteristikama.

Najbolje ponude i raznolik meni

U Amphora Event Centru možete očekivati najbolje ponude i raznovrsne menije koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse Vaših gostiju. Naš iskusni tim kulinarskih stručnjaka pripremiće sve, od predjela do delikatnih desertnih poslastica. Posebnu pažnju posvećujemo i posebnim zahtevima i dijetetskim ograničenjima, kako bi svaki gost bio zadovoljan.

Pogodnosti za termine od ponedeljka do četvrtka

Nudimo posebne pogodnosti za rezervacije termina od ponedeljka do četvrtka. To znači da možete uživati u luksuznom prostoru restorana za proslave Amphora Event Centra po posebno povoljnim uslovima, uz sav potreban komfor i vrhunsku uslugu.

Iskustvo sa preko 999+ korporativnih proslava

Sa više od 20 godina iskustva, Amphora Event Centar je domaćin preko 999 uspešnih korporativnih proslava. Naša dugogodišnja tradicija i besprekorna reputacija garantuju da ćete dobiti vrhunsku uslugu i organizaciju događaja koja će premašiti Vaša očekivanja. Naš cilj je da svaki detalj bude besprekoran kako bi Vaša korporativna proslava bila ne samo uspešna, već i nezaboravna za sve prisutne.