063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Restoran za proslavu rođenja deteta

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Rođenje deteta je specijalna prilika da uživamo sa našim najdražima i organizujemo zabavu za pamćenje. Restoran Amphora predstavlja jedan od najlepših restorana na samoj obali Dunava gde će vaše slavlje biti u velikom stilu. Očekujte kompletnu organizaciju i besprekornu uslugu koja će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Budite uvereni da će vam restoran Amphora priuštiti proslavu za pamćenje. Možete odabrati meni po ukusu, dekoraciju kao i sve ostalo što ste zamislili, a da može ulepšati vašu proslavu. Kapacitet restorana Amphora je do 200 sedećih mesta, što je sasvim dovoljno mesta za organizaciju velikih i malih proslava.

Očekujte odličnu atmosferu i proslavu za pamćenje ukoliko odaberete restoran Amphora. Naš tim čini ekipa sa velikim iskustvom čiji je cilj da ispune svaku želju i učine vaš specijalan dan nezaboravnim. Očekuju vas pažljivo kreirani set meniji koji će i vas i vaše goste zasigurno oboriti sa nogu već na prvi zalogaj.

Odaberite jedinstveni ambijent gde je svaka proslava neodoljiva i autentična i uživajte sa vašim najdražima u svakom trenutku koji će učiniti vaš trenutak toliko posebnim.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...

Vrste proslava

Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više

Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više

Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više

Rođenje deteta

Sve prepustite nama, na vama je samo da uživate.

Saznaj više

Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više

Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više