063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Proslava rođendana

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Rođendani su specijalna prilika da uživamo sa našim najdražima i organizujemo zabavu za pamćenje. Amfora splav predstavlja jedan od najlepših restorana za proslavu rođendana u Beogradu, na samoj obali Dunava gde ćete proslaviti u velikom stilu. Očekujte kompletnu organizaciju i besprekornu uslugu koja će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Proslava prvog rođendana

Prvi rođendan predstavlja dragoceni trenutak za dete i celu porodicu, koji treba obeležiti u prijatnom i veselom okruženju. U našem restoranu imaćete prilike da organizujete savršenu proslavu prvog rođendan u Beogradu, kraj reke, sa neprocenjivim pogledom na Dunav. Fino odabrane dekoracije i promišljen dizajn restorana biće prava mala oaza kako za odrasle tako i za mališane.

Proslava 18 rođendana

Proslava 18. rođendana, ili kako je mnogi nazivaju, proslava punoletstva, je važna prekretnica koju mnogi tinejdžeri željno iščekuju. Ukoliko tražite restoran za proslavu 18. rođendana u Beogradu, po odličnim cenama, Splav Amfora je pravi izbor za Vas. Mladi će biti očarani modernim ambijentom, koji će uz dobru muziku i par svetlosnih efekata postati najbolje mesto za žurku.

Jubilarni rođendan

Svaki jubilarni rođendan je prilika da se proslavi mudrost i iskustvo stečeno tokom godina. U restoranu Amphora naglasak je na eleganciji i sofisticiranosti, gde klasične dekoracije i suptilna osvetljenja doprinose svečanoj atmosferi. Svaka proslava je pažljivo orkestrirana da bude odraz dostojanstva i stila koji jubilarni rođendani zaslužuju.

Splav Amfora je restoran sa modernim ambijentom koji ima kapacitet do 200 sedećih mesta, što je sasvim dovoljno za proslavu velikih i malih rođendana. Očekuju vas pažljivo kreirani set meniji koji će vas i vaše goste zasigurno oboriti sa nogu već na prvi zalogaj.

Izaberite restoran koji nudi autentičnu i nezaboravnu atmosferu, gde će svaki trenutak proveden sa vašim najdražima biti poseban. Kada se odlučite za nas, birate tim stručnjaka sa bogatim iskustvom, posvećen tome da vaše želje postanu stvarnost i da vaš poseban dan ostane zauvek urezan u sećanju.

Vrste proslava

Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više

Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više

Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više

Rođenje deteta

Sve prepustite nama, na vama je samo da uživate.

Saznaj više

Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više

Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više