063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Proslava rođendana

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Rođendani su specijalna prilika da uživamo sa našim najdražima i organizujemo zabavu za pamćenje. Amfora splav predstavlja jedan od najlepših restorana za proslavu rođendana u Beogradu, na samoj obali Dunava gde ćete proslaviti u velikom stilu. Očekujte kompletnu organizaciju i besprekornu uslugu koja će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Proslava prvog rođendana

Prvi rođendan predstavlja dragoceni trenutak za dete i celu porodicu, koji treba obeležiti u prijatnom i veselom okruženju. U našem restoranu imaćete prilike da organizujete savršenu proslavu prvog rođendan u Beogradu, kraj reke, sa neprocenjivim pogledom na Dunav. Fino odabrane dekoracije i promišljen dizajn restorana biće prava mala oaza kako za odrasle tako i za mališane.

Proslava 18 rođendana

Proslava 18. rođendana, ili kako je mnogi nazivaju, proslava punoletstva, je važna prekretnica koju mnogi tinejdžeri željno iščekuju. Ukoliko tražite restoran za proslavu 18. rođendana u Beogradu, po odličnim cenama, Splav Amfora je pravi izbor za Vas. Mladi će biti očarani modernim ambijentom, koji će uz dobru muziku i par svetlosnih efekata postati najbolje mesto za žurku.

Jubilarni rođendan

Svaki jubilarni rođendan je prilika da se proslavi mudrost i iskustvo stečeno tokom godina. U restoranu Amphora naglasak je na eleganciji i sofisticiranosti, gde klasične dekoracije i suptilna osvetljenja doprinose svečanoj atmosferi. Svaka proslava je pažljivo orkestrirana da bude odraz dostojanstva i stila koji jubilarni rođendani zaslužuju.

Splav Amfora je restoran sa modernim ambijentom koji ima kapacitet do 200 sedećih mesta, što je sasvim dovoljno za proslavu velikih i malih rođendana. Očekuju vas pažljivo kreirani set meniji koji će vas i vaše goste zasigurno oboriti sa nogu već na prvi zalogaj.

Izaberite restoran koji nudi autentičnu i nezaboravnu atmosferu, gde će svaki trenutak proveden sa vašim najdražima biti poseban. Kada se odlučite za nas, birate tim stručnjaka sa bogatim iskustvom, posvećen tome da vaše želje postanu stvarnost i da vaš poseban dan ostane zauvek urezan u sećanju.