063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Prostor za korporativne proslave

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Korporativne proslave su sjajna prilika da se opustite i malo bolje upoznate sa svojim kolegama sa posla. Restoran Amphora iza sebe ima veliki broj kvalitetno organizovanih korporativnih proslava koje se i dan, danas prepričavaju, zato budite uvereni da će sve biti organizovano do najsitnijih detalja, baš onako kako ste zamislili.

Sama lokacija na Dunavu, jedna od najlepših u Beogradu, čini se kao jedan od glavnih razloga za odabir restorana Amphora, koji će vam pored toga obezbediti pravi spektakl tokom cele večeri i prijatno druženje sa vašim kolegama. Otvoreni smo za svaku novu ideju i kreaciju, kako bismo upotpunili celu priču i učinili vašu korporativnu proslavu zaista magičnom.

Kapacitet restorana Amphora je do 200 sedećih mesta, što pruža mogućnost organizacije većih ili intimnijih korporativnih proslava. Hrana je ono čime se posebno ponosimo, jer vam pripremamo neodoljive ukuse od najkvalitetnijih namirnica koje će probuditi sva vaša čula.

Kod nas su mnoge firme proslavile svoj jubilej, poslovni uspeh, ili organizovale korporativnu proslavu Nove godine. Zato i vi dođite da zajedno stvorimo najlepše trenutke i učinimo vašu zabavu zaista senzacionalnom.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...