063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Prostor za proslave

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Amfora važi za splav sa elegantno uređenim prostorom za sve vrste proslava u Beogradu, koje želite da organizujete sa stilom i u dobrom raspoloženju, zbog čega smo sigurni da ćemo biti Vaš idealan izbor za kvalitetan provod. Uživaćete u neodoljivom ambijentu koji odiše toplinom.

U skladu sa vašom idejom o proslavi, odaberite neki od pažljivo kreiranih menija koji će svojim ukusima oboriti sa nogu i najzahtevnije goste koji imaju istančan ukus. Svaki detalj na splavu Amfora osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi prostor mogao da se adaptira za proslave bilo kog tipa. Splav za proslave postao je danas sve češći izbor za hedoniste koji žele poseban doživljaj na reci.

Prostor za proslave do 100 ljudi

Amphora Gastro Bar, koji se nalazi u unutrašnjem delu restorana, u odličnoj kombinaciji sa našim najjačim adutom, prelepom terasom na splavu, ima prostora za proslave do 100 ljudi.

Prostor za proslave do 50 ljudi

Ukoliko želite idealno mesto za okupljanje manjih razmera, naš prostor je takođe namenjen i za proslave do 50 ljudi. Savršeno balansiranje između prostranosti i intime čini Amphoru pogodnom za sve vrste proslava.

Prostor za proslave do 30 ljudi

Za manje i intimnije skupove, nudimo vam prostor prilagođen za proslave do 30 ljudi, koji je odličan za porodične skupove, poslovne sastanke ili bilo koje druge prilike koje želite da obeležite uz dobar izbor pića i ukusnu hranu.

Bilo da planirate manju ili veću proslavu, restoran Amfora je planiran za iznajmljivanje prostora za proslave, koji ima kapaciteta do 200 sedećih mesta, tako da restoran može da se preuredi prema vašim idejama.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju.

Uverite se u kvalitet naših usluga i dozvolite nam da budemo deo vaših posebnih trenutaka.