063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Restoran za proslave

Kakav god povod za proslavu imali, kod nas ćete zaista uživati u svemu što vas ovde očekuje. Restoran Amphora predstavlja restoran gde je svaka proslava proslavljena sa stilom i u dobrom raspoloženju, zbog čega smo sigurni da ćemo biti Vaš pravi odabir za kvalitetan provod. Uživaćete u neodoljivom ambijentu koji odiše elegancijom i luksuzom, što pruža posebnu draž svakoj proslavi.

U skladu sa vašom idejom o proslavi, odaberite neki od pažljivo kreiranih menija koji će svojim ukusima oboriti sa nogu i najzahtevnije goste koji imaju istančan ukus. Svaki detalj u restoranu Amphora osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi u potpunosti doprineo proslavi bilo kog tipa i učinio da se zaista dobro provedete.

Bilo da planirate manju ili veću proslavu, restoran Amphora je kapaciteta do 200 sedećih mesta i ceo prostor može se preurediti prema vašim idejama. Naša želja jeste da vam udovoljimo u svemu i priuštimo vam proslavu za pamćenje.

Mi smo tu da svaki trenutak ispunimo pozitivnim vibracijama, što je jedan od razloga zbog čega smo toliko jedinstveni kada su proslave u pitanju.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...

Vrste proslava

Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više

Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više

Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više

Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više

Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više