063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Restoran za krštenja

Krštenje je važan dan za svakoga od nas, posebno kada ga proslavljate u ambijentu kao što je restoran Amphora. Sa velikim zadovoljstvom organizovaćemo vaše krštenje do najsitnijh detalja, kako biste u potpunosti uživali sa vašim dragim gostima. Odaberite dekoraciju, bend, hranu i fotografa, a sve ostalo prepustite nama. Obezbedićemo vam zabavu o kakvoj ste maštali, i sigurni smo da ćete se provesti nezaboravno.

Za Vas smo pripremili i pažljivo kreirali menije za svačiji ukus, što je dodatni razlog da odaberete baš restoran Amphora za vaše krštenje. Ambijent restorana je moderan i komforan, i odiše elegancijom koja je od velike važnosti za svaku vrstu proslave. Kapacitet restorana je do 200 sedećih mesta, što čini restoran Amphoru idealnim za veća ili manja krštenja. Uživaćete u prijatnim trenucima sa vašim najdražima, kao i u besprekornoj organizaciji po čemu smo odavno poznati.

Sa obzirom da se krštenje dešava jednom u životu, važno je da proslava bude savršena i nezaboravna za svakoga od vas. Restoran Amphora je tu da udovolji svakoj vašoj želji i učini krštenje zaista neodoljivim.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...

Vrste proslava

Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više

Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više

Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više

Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više

Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više