063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Proslava krštenja

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Krštenje, kao simbol novog početka, predstavlja važan dan za svakoga od nas i treba ga proslaviti u restoranu koji priliči svečanoj ceremoniji. Amfora restoran sa svečanom salom i nestvarnim pogledom na reku, ispunjava sva vaša očekivanja. Na vama je da odaberete dekoraciju, bend, hranu i fotografa, a na nama je da sa velikim zadovoljstvom pripremimo proslavu krštenja sa pažljivo kreiranim menijem koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Amphora je moderan i komforan restoran za proslave krštenja u Beogradu, i odiše elegancijom koja je savršena za svaku svečanu priliku. Kapacitet restorana je do 200 sedećih mesta, što čini ga idealnom za manji ili veći broj ljudi. Uživaćete u prijatnim trenucima sa vašim najdražima, u besprekornoj organizaciji krštenja i istančanom ukusu za detalje po čemu smo odavno poznati.

Važno je da proslava bude savršena i nezaboravna u toploj atmosferi našeg ambijenta. Restoran Amphora je tu da udovolji svakoj vašoj želji i učini krštenje, koje nosi posebnu simboliku, svečanim događajem koji se dešava jednom u životu.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno i ljubazno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave.