063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Restoran za venčanja

Svako venčanje zaslužuje potpunu predanost prilikom organizacije, zato smo mi tu da svaku vašu želju pretvorimo u realnost. Restoran Amphora ponudiće vam jedinstveni enterijer u kojem svako venčanje izgleda kao iz bajke. Izgovorite vaše sudbonosno „Da“ u magičnom ambijentu uz čaroban pogled na reku koji oduzima dah i stvorite najlepše uspomene sa vašim gostima.

Kapacitet restorana Amphora je do 200 zvanica, što ga čini pogodnim za manje ili veće proslave. Uživaćete u svakom trenutku provedenom u restoranu Amphora, jer vas očekuju pažljivo kreirani set meniji koji možete odabrati prema vašem ukusu. Svako jelo pripremljeno je sa puno pažnje i od najsvežijih namirnica vrhunskog kvaliteta, zato vam garantujemo pravu eksploziju ukusa koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Restoran Amphora nudi mogućnost organizacije venčanja unutar restorana, ali i u baštama tokom letnjih dana, što je zaista pravi užitak, posebno u trenutku dok sunce zalazi. Venčanje je trenutak koji zaslužuje nezaboravne trenutke, zato dođite da ih zajedno stvorimo.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...

Vrste proslava

Venčanja

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava i atmosfera koja pleni radošću.

Saznaj više

Krštenja

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se dešava samo jednom u životu i mora proteći savršeno.

Saznaj više

Rođendani

Dozvolite da Vam ulepšamo ovaj magičan dan, na način kako samo mi znamo.

Saznaj više

Korporativne proslave

Moderan, multifunkcionalan prostor na samoj obali Dunava idealan je za sve vrste korporativnih proslava.

Saznaj više

Ostale proslave

Tu smo da organizujemo nezaboravnu proslavu I za sve ostale Vama bitne događaje.

Saznaj više