063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd

Sale za svadbe

Popust na cenu termina iznajmljivanja splava od ponedeljka do četvrtka.

Svako venčanje zaslužuje potpunu predanost prilikom organizacije, zato smo mi tu da svaku vašu želju pretvorimo u realnost. Restoran Amphora ponudiće vam jedinstveni enterijer u kojem svako venčanje izgleda kao iz bajke. Izgovorite vaše sudbonosno „Da“ u magičnom ambijentu uz čaroban pogled na reku koji oduzima dah i stvorite najlepše uspomene sa vašim gostima.

Kapacitet restorana Amphora je do 200 zvanica, što ga čini pogodnim za manje ili veće proslave. Uživaćete u svakom trenutku provedenom u restoranu Amphora, jer vas očekuju pažljivo kreirani set meniji koji možete odabrati prema vašem ukusu. Svako jelo pripremljeno je sa puno pažnje i od najsvežijih namirnica vrhunskog kvaliteta, zato vam garantujemo pravu eksploziju ukusa koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Restoran Amphora nudi mogućnost organizacije venčanja unutar restorana, ali i u baštama tokom letnjih dana, što je zaista pravi užitak, posebno u trenutku dok sunce zalazi. Venčanje je trenutak koji zaslužuje nezaboravne trenutke, zato dođite da ih zajedno stvorimo.

Amphora Mala sala za svadbe

Za vaša venčanja do 200 gostiju, restoran Amphora u ponudi ima svoju Malu salu za svadbe.

Amphora Velika sala za svadbe

U okviru restorana Amhphora nalazi se i naša Velika sala za svadbe, koja ima kapacitet do 270 gostiju.

Naša ponuda podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića iz menija, profesionalno osoblje, kompletno planiranje i organizaciju proslave...

Pogledajte ponude i cene za venčanja

Ponude za svadbe 2023