063/370-966 Bulevar Nikole Tesle b.b. Novi Beograd
20.06.2024.

Savršena proslava na vodi u Amphora Baru

Savršena proslava na vodi u Amphora Baru

Kada se radi o organizaciji savršene proslave, svadbe ili bilo koje druge posebne prilike, idealno mesto je ključno za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Restoran za proslave Amphora Bar se izdvaja svojom jedinstvenom ponudom: proslave na vodi.

Da li sanjate o savršenoj proslavi na vodi, okruženi elegancijom i razuzdanim veseljem?

Dozvolite nam da Vam predstavimo restoran za proslave Amphora Bar, Vašu destinaciju iz snova za svadbe i svečane proslave!

Zašto baš proslava na vodi?

Nezaboravno iskustvo: Da li ste ikada maštali o tome da Vaša proslava bude pod zvezdanim nebom, na površini vode? Sada je to moguće u Amphora Baru!

Romantična atmosfera: Uživajte u nezaboravnom ambijentu na površini vode, stvarajući romantičnu atmosferu za Vašu proslavu. Budite okruženi elegancijom i ljubavlju dok se Vaša posebna veče odvija na predivnoj terasi na samoj vodi.

Fotografski raj: Uhvatite najlepše trenutke sa svojim voljenima u pozadini očaravajućeg zalaska sunca na vodi. Svaki kadar će biti kao iz bajke, a Vaše uspomene će biti večne zahvaljujući predivnom ambijentu restorana za proslave Amphora Bara.

Jedna od najvećih prednosti Amphora Bara je njegova fleksibilnost, sa prelepom terasom na vodi koja može primiti do 60 gostiju i unutrašnjim prostorom za do 60 osoba, što je ukupno 120 mesta.

Bez obzira da li je to intimna večera ili proslava, restoran za proslave Amphora Bar će se pobrinuti da sve bude besprekorno organizovano.

Ali to nije sve! Restoran za proslave Amphora Bar nudi i odlične popuste i ponude kako bi Vaša proslava bila još posebnija. Naša politika cenovne pristupačnosti omogućava Vam da uživate u luksuzu bez velike brige o budžetu.

Takođe, redovno organizujemo posebne akcije i pakete koji uključuju popuste na menije, piće i dodatne usluge, kako bismo Vam pružili najbolju vrednost za Vaš novac.

Kada se sve uzme u obzir, Amphora Bar predstavlja ne samo prostor za proslave, već i oazu elegancije i luksuza na vodi. Sa prefinjenom atmosferom, vrhunskom hranom i pićima, kao i fantastičnim popustima i ponudama, mi smo Vaša destinacija broj jedan za nezaboravne proslave.

Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj datum kako biste započeli pripreme za Vašu nezaboravnu proslavu!